Borrels en feesten

Iets te vieren?

In Café de Minnaar kun je terecht voor feesten tot ongeveer tachtig personen. Dus wil je een keer je verjaardag vieren zonder dat je zelf de hele tijd loopt te rennen en te vliegen? Ga je afstuderen en zoek je een gezellige plek om dit te vieren? Neem je afscheid van je werk of werk je ergens al tien jaar? Of misschien wil je zomaar een feestje geven, gewoon omdat dat leuk is.

Reserveringen en vragen

Graag via  050 3136717. Elke dag vanaf 16.00 uur bereikbaar (of eventueel per mail via info@deminnaar.nl).

Besloten?

Omdat Café de Minnaar graag elke dag voor al zijn gasten open wil zijn, is een besloten feest (tijdens de reguliere openingstijden) bij ons helaas niet mogelijk. De Minnaar bestaat uit twee min of meer gescheiden ruimtes, daarom is het wel mogelijk om daar één van te reserveren. Je bent natuurlijk van harte welkom om een feest te geven in de Minnaar, maar er zijn dan dus ook andere leuke gasten aanwezig.

Op vrijdag

is het helaas niet mogelijk om grote borrels of feesten te geven, het is op zowel vrijdagmiddagen als vrijdagavonden altijd gezellig druk en we willen dan de ruimte geven aan de gasten die elke vrijdag komen. Kleine borrels (maximaal tien personen) zijn soms in overleg wel mogelijk.

Hapjes erbij?

In Café de Minnaar hebben we diverse hapjes, verschillende soorten nootjes, nacho’s met chilisaus, kaas, salami, droge worst etc. Overleggen? Bel 050 3136717. Elke dag bereikbaar na 16.00 uur.

 

♥ Hou jij ook van De Minnaar?
            Like en bekijk ons op onze facebookpagina ♥

 

Café de Minnaar

Lekker praten, drinken, bijkletsen en gezellig spelletjes doen
Elke dag van 16.00 uur tot in de nachtelijke uurtjes

Café de Minnaar   |  Kleine Rozenstraat 64  |  9712 TN Groningen  
  050 3136717  |  info@deminnaar.nl